Contact informatie

BrightNow

Telefoon: 06 – 50 50 75 50
E-mail: info@brightnow.nu

Gebruik het contactformulier als je iets wilt vragen of als je nadere informatie wilt.
Als je jezelf wilt aanmelden voor een (proef)les / cursus / workshop of Inspiratie Avond, gebruik dan de aanmeldformulieren, dan kom je op de juiste deelnemerslijst terecht.
Je kunt desgewenst ook telefonisch contact opnemen.

We respecteren je privacy

‘BrightNow’ respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website(s) en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens om je aanmelding zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. ‘BrightNow’ zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je verzoek/aanmelding/inschrijving/registratie (bv boekhouder, bezorger -label- bij boekbestelling e.d.). Wij verwachten uiteraard van deze derden dat zij zich aan onze policy houden.

Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren over ontwikkelingen, les-informatie / -wijzigingen, cursusprogramma’s, events e.d. Als je dit niet langer op prijs stelt kan je je uitschrijven door op de uitschrijflink onderaan een van onze e-mails/nieuwsbrieven te klikken.

Wij zijn je heel erkentelijk voor recensies, je kunt er zelf voor kiezen of je enkel je voornaam of volledige naam wilt vermelden, of desnoods een pseudoniem. We zijn nieuwsgierig naar de meningen van onze deelnemers maar behouden ons het recht voor om bijdragen die niet aan onze site-voorwaarden voldoen niet te publiceren.

Menu